File de Jurnal: Wasabi

Alina Ceană face parte din echipa de Căutare și Salvare din cadrul Clubului Câinilor Utilitari din București, este partenera lui Wasabi și ne-a făcut onoarea acestui scurt interviu.

1. Care a fost prima faptă bună a lui Wasabi?

Nu îmi mai amintesc prima ei faptă bună, dar îmi amintesc prima ei misiune, în căutarea unei persoane în vârstă, rătăcite undeva în județul Argeș ți cât de obosită a fost după mai multe ore de căutare: într-un moment de respiro a adormit cu nasul sprijinit în pământ, iar pieptul și picioarele îi erau zgâriate de crengile și tufișurile prin care căutase.
Wasabi bullterrier ceva pufos
Wasabi. Imagine: Alina Ceană

2. Știm că Wasabi aduce multă bucurie în jur, dar cum i-au îmbunătățit ei viața activitățile din cadrul Clubului Câinilor Utilitari?

Este un câine fericit atunci când lucrează. Se entuziasmează imediat cum vede că pregătesc rucsacul și așteaptă cu nerabdare să mergem acolo unde se întâmplă lucrurile faine. Indiferent că e vorba de sărit peste obstacole la agility, de lucrat exerciții de disciplină și trucuri, sau de căutat victime reale sau nu, totul este o joacă și este cea mai fericită atunci când se joacă.
Wasabi. Imagine: Alina Ceană
Wasabi. Imagine: Alina Ceană

3. Ai 3 sfaturi scurte pentru proprietarii de câini energici?

Am un singur sfat, valabil pentru toți oamenii cu câini: implicați-vă în viața câinilor voștri. Nu fiți spectatori, jucați-vă cât mai mult cu ei, faceți activități împreună și veți avea o relație minunată.

4. Dacă Wasabi ar putea vorbi, pentru un minut, ce ar spune astăzi?

A spus cineva "mâncare?" :))
Wasabi bullterrier ceva pufos
Wasabi. Imagine: Alina Ceană

Wasabi a luat parte la proiectul

Pet-Phos. Ce e necesar, când e necesar: