Despre Noi 

Ceva Sante Animale România SRL este o parte a grupului Ceva Sante Animale - producător de medicamente, produse biologice și alte produse de uz veterinar, prezent în peste 110  țări din întreaga lume, inclusiv în România, încă din anul 1995.

Cu o experiență de peste 20 ani pe piața produselor farmaceutice veterinare din România, Ceva Sante Animale oferă produse inovative destinate animalelor de companie în următoarele domenii: sistemul nervos și comportamentul animalelor de companie, protecție antiparazitară și bunăstarea animalelor de companie (suplimente nutritive și cosmetică). 

Preocuparea noastră, a celor de la Ceva, este susținerea și  consolidarea relației om-animal. Sănătatea animalelor, a oamenilor și a planetei sunt legate în mod intrinsec. Avem nevoie de o abordare holistică a sănătății, înțelegând că, protejând sănătatea animalelor și a mediului nostru, ne protejăm propria sănătate și propriul viitor.

Sănătatea oamenilor și a animalelor, atât cea fizică cât și cea psihică, alcătuiesc împreună un ecosistem: de la zoonoze (boli infecțioase transmisibile de la animale la om) la descărcarea de hormoni ai fericirii atunci când ne îmbrățișăm prietenul patruped, bunăstarea oamenilor și a animalelor de companie reprezintă un tot unitar. 

Cu cât devenim mai urbanizați, cu atât crește importanța animalelor în viața noastră. În același timp, crește și rolul medicilor veterinari de a ajuta oamenii să trăiască în armonie cu animalele lor de companie.

Te invităm să afli mai multe despre noi accesând site-ul www.ceva.ro. Poți citi despre experiența de a face parte din Ceva Sante Animale România aici

Comunitatea Ceva Pufos este dedicată proprietarilor și iubitorilor de câini și pisici care doresc să fie cât mai bine informați cu privire la sănătatea și bunăstarea animalului lor de companie. Noi le venim în ajutor aducându-i mai aproape de medicii veterinari care împărtășesc sfaturile lor de bună îngrijire, prevenție și menținere a sănătății animalelor de companie. 

Mai mult, susținem  relația armonioasă om-animal facilitând schimbul de experiență între proprietarii de animale care utilizează site-ul nostru. Așadar, dacă dorești să ne povestești despre tine și prietenul tău pufos, sau dacă ai o întrebare legată de îngrijirea sa, ne poți scrie un mesaj aici