DOUXO S3, sănătate pentru pielea pufosului tău!

Pe lângă un cămin primitor, o alimentație corectă și multă iubire, animalul de companie are nevoie și de o îngrijire adecvată pentru și piele, acestea fiind importante nu doar pentru aspectul fizic, ci și pentru menținerea sănătății sale.

De ce trebuie protejată bariera cutanată a animalului tău de companie

Pielea reprezintă o adevărată barieră care îi protejează pe blănoși de bacterii, ciuperci, alergeni și alți factori nocivi din mediul exterior. Orice leziune la nivelul pielii poate deschide o poartă pentru acești factori dăunători, de aceea este necesară o toaletare regulată, cu ajutorul produselor de îngrijire potrivite pufosului tău. Totodată, pielea prietenilor noștri necuvântători are rol în menținerea apei în organism, dar și în procesul de termoreglare, elimină excesul de sebum și ajută la secreția de feromoni implicați în marcarea teritoriului, precum și în comunicarea socială și sexuală.

Gama unică DOUXO® S3, performanță dovedită clinic

DOUXO® S3 este o gamă îmbunătățită de îngrijire cutanată, care întruneşte cerinţele actuale ale proprietarilor de câini și pisici. Crearea şi dezvoltarea acestei game inovative este rezultatul unui proces de selecţie unic ce are la bază studii ştiinţifice riguroase privind siguranța animalului de companie. DOUXO® S3 aduce un plus de sănătate pentru pielea animalului tău, printr-o acțiune simultană asupra celor trei bariere cutanate:
  • Bariera cutanată microbiologică sau microbiota
  • Bariera cutanată imunologică
  • Bariera cutanată mecanică
Când vine vorba de îngrijirea pielii companionului nostru, siguranța și eficiența sunt cuvintele de ordine.

OPHYTRIUM, ingredientul cheie din DOUXO® S3

OPHYTRIUM este un ingredient natural purificat, fiind selectat cu grijă dintre cele peste 250 de ingrediente evaluate și testate pe modele inovative de piele. Eficacitatea noului DOUXO® S3 este dată de tripla acțiune a acestui ingredient: - Întărește bariera mecanică, pielea devenind mai suplă și îndelung hidratată - Reface echilibrul florei microbiene de apărare – pentru o piele sănătoasă - Reduce iritația – pentru o piele mai calmă În plus, datorită conceptului unic și complex, DOUXO® S3 este foarte bine tolerat de animalul de companie, eliminând stresul provocat de îmbăierile repetate. Noul produs nu conține săpun, sulfaţi, paraben, nanoparticule sau coloranți. Este foarte plăcut prin parfumul său hipoalergenic, pH-ul fiind adaptat pentru a încuraja o microbiotă bogată și diversă.

Protocolul DOUXO® S3

 
DOUXO® S3 permite un protocol extrem de avantajos, simplu și foarte practic pentru proprietarii de animale, care garantează o îmbunătățire imediată a stării pielii animalului: o singură șamponare și apoi aplicarea de spumă de 3 ori pe săptămână. Aplicarea produsului se face printr-un masaj relaxant, asigurând eficiență maximă și acțiune de lungă durată.
  • ŞAMPON și MOUSSE / SPUMĂ REMANENTĂ

  • DOUXO S3 CALM - cu OPHYTRIUM, în concentrație crescută - Calmează; Se recomandă pentru pielea iritată, pruriginoasă
  • DOUXO S3 PYO - cu OPHYTRIUM + digluconat de clorhexidină 3% - Curăță și hidratează; Restabileşte echilibrul florei microbiene
  • DOUXO S3 SEB - cu OPHYTRIUM + Sebolliance - Îndepărtează mirosurile, seboregulator; Se recomandă pentru pielea grasă şi descuamată
  • ȘAMPON

  • DOUXO S3 CARE - cu OPHYTRIUM Ultra lejer - Se recomandă pentru utilizare frecventă

Ajută-ți prietenul necuvântător să aibă pielea și blana sănătoase! Examinează-l în permanență, hrănește-l și îngrijește-l corespunzător, iar în cazul în care apare o afecțiune dermatologică, adresează-te medicului veterinar. Acesta poate stabili cauza oricărei iritații a pielii animalului și te va ajuta să alegi cea mai bună metodă de tratament. Recomandăm cu toată încrederea noua gamă DOUXO® S3!