Ceva Botos

Salutare,

Eu sunt Ilderim Khan of The Shadows of The DarkMonty pentru prieteni. Și am cu adevărat mulți prieteni răspândiți prin toată lumea, din Australia și Noua Zeelendă până în Japonia și nordul Rusiei.  Sunt un Bullmastiff, rasă de pază și protecție  dezvoltată în Anglia secolului XIX prin încrucișarea Masftiff-ului Englez  vechi cu Bulldog-ul Englez, rasă creată pentru paza domeniilor de vânătoare.

Așa arătam când m-a adus tati acasă în luna mai 2011:

Cam așa arăt acum, după mai bine de șapte ani:

Atunci când ies la plimbare în parc, puteți să mă găsiți ușor… uitați-vă unde este un grup de copii strânși la un loc și aveți multe șanse să dați de mine acolo. Iubesc copiii și mulți dintre ei mă iubesc și mă mângâie ori de câte ori au ocazia.

Impresionat de temperamentul meu, cu dragoste pentru copii, tati a creat un grup pe Facebook – “Bullmastiffs & children”  - grup în care puteți vedea minunate povești de dragoste dintre copii și Bullmastiffi din întreaga lume.

În general, iubesc pe toată lumea care mă tratează cu respect și dragoste . Sunt cuminte și disciplinat atunci când ies în public, tati este bucuros să explice curioșilor (și polițiștilor locali) caracteristicile rasei și să învețe copiii cum să respecte și să mângâie un câine.

Aici sunt cu Izzy, prietena mea Bulldog Englez, iar împreună suntem ceea ce amicii noștri străini numesc “The entertainment team”.

În încheiere, vă salut și vă reamintesc să vă tratați prietenii necuvântători cu respect, grijă și dragoste!